nxnx__


+ Follow | Board | Credit/Tweet
MINE POST LINK
Credit/Tweet

Layout | Insp. n Help | Background
xoxoxoxoxo.
Best view by Google Chrome.

Hover Here for Magic.
Assalamualaikum. Hi. Selamat datang. Enjoy reading okey? Saya cinta Allah swt. Saya admire Jung Yong Hwa & Lee Min Ho yg setia. Saya peminat Aaron Aziz yg setia. Saya suka Syed Shamim.
★ Final exam & sahabat :'>
07 October 2011 | Leave a comment ? (0)



Hi readers :) Sehad? InsyaAllah korang sehad sejahtera je kan? Hihi em kite? Alhamdullilah sehad sesangat peace (Y) makin gemuk hahaha :* seriously bosan gila & taktahu nak cite pasal apa dah kan em nothing speacial yang nak dicerita kan :>

Em yeah baru kite ingat, maybe 17102011 neh kite final exam em em hopefully DianaHanieMaisarahSyahminaSyikinMasturaAlif AkmalFadli & kawan-2 baik kite dalam kelas 2M. Ya Allah hamba mu ini sayang kepada kelas ini :'> Banyak kenangan pahit manis dalam kelas neh em sedih kalau tak satu kelas tahun depan :(


To all my bestie in 2M :'>
Korang adalah kawan yang paling terbaik pernah aku ada & aku bersyukur sebab aku ada korang em aku taktahu lah macam mana hidup aku kalau tade korang. Andai kata kite berpecah tahun depan em maybe tuka kelas. Aku nak korang tahu, aku sayang korang SEMUA! Please jangan lupa aku taw korang? :'>


Hanie
Assalamualaikum budak comel :'> Maafkan segala salah & silap kite taw? Hopefully kamu maafkan kite kalau-2 kite ada buat salah em kite sayang kamu \Hanie Safran/ Thanks selalu tolong ajarkan math, kamu cikgu terbaik #seriously :) one more thing, kamu tak pernah susahkan kite \sumpah/ kite tolong kamu ikhlas :>


Maisarah 
Assalamualaikum budak montel kembar kiteeee :'> Aku sayang kau doh, maafkan aku kalau aku ade buat salah well aku tahu aku banyak buat salah kat kau hahaha maafkan aku :* sumpah sayang kau, kalau kau tuka kelas pandai please jangan lupa aku :'> Aku taktahu macam mane aku nak study kalau kau tade :(


Syahmina
Assalamualaikum gemok :'> Thanks make my day colourful \everyday/ em kalau kau tade em aku mesti macam orang bodoh dalam kelas em taktahu nak kacau sape, nak tumbuk sape, nak tendang sape, nak sakat sape #senang cite hidup kami satu kelas BOSAN kalau kau tade, sedih je kau tade :( Kalau kau naik kelas, please jangan lupa aku :( Iloveyou :*


Asyikin
Assalamualaikum makcik kurus :'> Walaupon saya baru kenal awak but saya sayang awak seriously awak lah lesbian sy pegi toilet g kantin jyeah memang sayang awak sangat-2 lah kan. Sorry kalau saya pernah buat awak terasa or pape kan em maybe tak sengaja tapi saya nak awak tahu. Awak, saya sayang awak :*


Alif Akmal
Assalamualaikum suami tersayang :p Hahaha thanks jadi suami terbaik haha sayang kau Alif :> Thanks selalu dating ngan aku kahkahkah nasib baik tak dating sampai toilet ish kamu mane je boleh pegi hahaha cool kan laki aku? Well tengok bini lerrr :D kalau kau naik kelas jangan ngade nak curang bagai! Aku bunuh pompuan mane yang rampas kau tu hahaha peace (Y)


Fadli Tazelan
Maafkan aku kalau aku ade buat salah ngan kau k? Tak sengaja kot em maybe ade yang sengaja well aku suka cari gaduh ngan kau kan? Normal lahhh haha sorry kalau aku marah-2 kau. But bile kau marah aku peh sedih haha but sokey aku tak simpan dlm hati pon :'> Aku doa kau 'okey' dengan kawan baik kesayangan aku tu k? Hihi kalau kau naik kelas please jangan sombong ngan aku. Kau still kawan baik aku :'>


Aslam Daniel
Assalamualaikum abang botak kacak :'> bila nak satu kelas ngan kau neh doh? Em teringin nak satu kelas ngan kau muahaha em rindu nye kat kau weh :'( Em buat leklok taw final exam neh. Kawan baik aku boleh buat :'>

To others member of 2M 
Hi korang, do the best time final exam ni oke? Sumpah aku sayang kelas ni sesangat HAHA well kelas 2MALAS kan mesti lah sayang hahaha banyak sangat sweet memory aku ngan kelas neh hihi 

To all my teachers in 2M 
Cikgu-2 sekalian, maafkan segala kesalahan saya haha saya tahu saya nakal (Y) Keje sekolah memang jarang sekali nak siap kan? Hahaha normal ah :'> Thanks sebab tak letih ngajar budak degil macam saya hihi loveyou all my teachers. You guys the best teacher I ever had :*

← Newer Post
Older Post →